Facebook Pixel

Huse Guess

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 671

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 671

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

De câte ori ți-ai stricat telefonul pentru că nu avea protecție adecvată? Este esențial să îți protejezi smartphone-ul cu o husă pentru telefon, indiferent de marca pe care o ai. Există numeroase modele, dintre care multe par a fi foarte asemănătoare la prima vedere, dar au se diferențiază prin gradul de protecție pe care îl oferă. 

Când se produce un impact în colțul dispozitivului, unde se concentrează energia aplicată pe sticlă, ecranul telefonului este extrem de vulnerabil, ajungând să se spargă. De aceea, îți recomandăm să iei în calcul o husă pentru telefon Guess, care nu doar că îți va proteja device-ul, dar va adăuga și un plus de chic.

Variantele de huse Guess pe care Mobino.ro ți le pune la dispoziție sunt:

  • Standard: această husă protejează spatele și marginile telefonului, permițând în același timp acces complet la ecran. Dezavantajul este dat de material: plastic sau silicon, nu foarte rezistent.
  • Bumber: acest tip lasă spatele telefonului expus, colțurile sunt construite din materiale care absorb șocurile și protejează telefonul de deteriorare. 
  • Full-cover: asigură protecție atât pentru spatele telefonului, cât și pentru ecranul acestuia. Sunt perfecte pentru persoanele care își folosesc telefoanele frecvent, expunându-le la mai multe pericole.
  • Book/Carte: acoperă spatele și părțile laterale ale telefonului pe o parte, iar ecranul pe cealaltă. Sunt bune pentru cei care nu folosesc frecvent telefoanele pentru că accesul la ecran este mai dificil, dar acest lucru este compensat de protecția crescută a ecranului. 

Mult cunoscutul brand Guess a dezvoltat huse pentru telefon variate ca design, culoare și cu materiale de înaltă calitate pentru ca device-ul tău să fie cât mai protejat, dar și mai elegant. Mobino.ro este locul din care poți alege o husă marca Guess pentru o gama variata de telefoane mobile!