Facebook Pixel

Huse Karl Lagerfeld

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 533

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 533

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Telefonul mobil este un instrument indispensabil în viața noastră de zi cu zi, dar este și extrem de vulnerabil. Modelele premium, în special cele cu carcasă din sticlă, sunt predispuse la fisuri sau zgârieturi. De asemenea, costurile reparațiilor sau înlocuirii unui ecran spart sunt mari. 

Pentru a evita nevoia de a cheltui sume mari de bani pe diverse componente stricate, este recomandat să iei o husă de protecție pentru telefonul tău. Pe piață, există o varietate de modele de huse disponibile, fiecare cu propriul său set de caracteristici. Mobino.ro pune preț pe calitate, respectându-ți în același timp și preferințele. Te-ai gândit până acum la o husă pentru telefon Karl Lagerfeld?

Forma husei, precum și materialul din care este fabricată, sunt aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. În caz de cădere sau accident, aceste produse trebuie să îți protejeze telefonul. Drept urmare, ar trebui să știi că învelișurile subțiri din silicon nu sunt cele mai eficiente în acest sens. Husele din silicon, pe de altă parte, sunt alegerea perfectă dacă ești atent cu telefonul și mai preocupat de aspect, deoarece arată frumos, sunt ergonomice și accesibile.

În schimb, dacă îți dorești cea mai bună protecție, va trebui să selectezi un model rugged, mai robust. Aceste huse sunt în mod normal mai scumpe și voluminoase, ceea ce face dificilă păstrarea telefonului în buzunar. Totuși, avantajul acestor huse este evident: protejează cu adevărat telefonul fiind extrem de rezistente, așa că dacă îl scapi pe gresie sau pe asfalt, device-ul nu va fi deteriorat.

Mobino.ro este locul pefect din care să te inspiri. Dacă ești fan înfocat al modei și al unui design aparte, variantele de huse Karl Lagerfeld pe care ți le punem la dispoziție îți vor stârni interesul!