Facebook Pixel

Huse Telefoane

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 4100

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 4100

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Husele pentru telefon sunt accesorii indispensabile pentru mobilul tău atunci când vrei ca acesta să fie ferit de lovituri, zgârieturi sau chiar infiltrații de apă. Alege din colecția noastră husele de la branduri cu renume, precum: Samsung, Guess, Apple OEM, Huawei și multe altele, astfel încât telefonul tău mobil să fie protejat de toți factorii negativi!

Cum alegi cea mai bună husă pentru telefonul tău. Criterii:

  • Protecția oferită - există numeroase tipuri de huse de telefon, fiecare dintre acestea oferindu-i mobilului o protecție mai mică sau mai mare. Sunt huse-carcasă - ce oferă protecție pentru spatele și lateralele telefonului, însă nu pentru ecran, huse-flip cover sau book - ce protejează telefonul cu totul, iar unele dintre ele au și buzunar în care îți poți pune cardul, huse-armour - care acoperă spatele și colțurile telefonului, însă oferă și protecție ecranului, datorită materialului din care este fabricat sau huse-banderolă - ideale pentru sportivi.
  • Materialul husei - husa poate fi fabricată din foarte multe materiale, unele dintre acestea fiind mai maleabile decât altele, iar gradul de protecție diferă. Vei putea alege dintre: piele, plastic, textil, silicon, policarbonat, kvadrat sau combinații dintre acestea.
  • Modelul - fiecare persoană își alege telefonul în funcție de preferințele acesteia. De exemplu, poți opta dintre o husă monocrom, într-o singură culoare, sau cu design diferit, care mai de care mai interesant, pentru femei și bărbați deopotrivă.

Astfel, principalul criteriu pe care-l cauți pentru husa ta de telefon este cel de a proteja mobilul de șocuri, zgârieturi și apă. Așa că alege din colecția noastră de huse, produsele la prețuri atractive, de calitate și pe gustul tău!