Facebook Pixel

Huse Pitaka

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 76

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 76

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Huse Pitaka


În era vitezei este esențial să îți protejezi smartphone-ul de zgârieturi, șocuri sau diferite accidente, mai ales dacă ai investit o sumă mai mare în acesta. Tocmai de aceea, Mobino.ro ți-a pregătit o selecție variată de huse Pitaka, pentru telefonul tău. Aici găsești huse exclusiviste, extrem de rezistente, dar în același timp subțiri și ușoare, ce îmbracă perfect orice telefon. Fie că ești în căutare de huse Pitaka Samsung sau huse Pitaka iPhone, pe site-ul nostru sunt disponibile modele diferite, cu design-uri minimaliste și elegante.


Pe lângă rolul principal, și anume acela de a oferi protecție telefonului, o husă Pitaka poate fi folosită și pe post de portofel, pentru a obține o aderență mai bună când ții telefonul în mână sau, pur și simplu, pentru a-ți accesoriza smartphone-ul. Îndiferent care este motivul pentru care alegi o husă Pitaka, aceasta îți va oferi tot ce ai nevoie.


Husele Pitaka sunt realizate din materiale de înaltă calitate, din fibră de aramidă. Aceasta din urmă este un material aerospațial, extrem de rezistent la impact și ușor în același timp. Datorită suprafeței ușor texturate, husa Pitaka nu va aluneca de pe nicio suprafață pe care este așezată. 


Datorită caracteristicilor aparte, husa Pitaka permite o poziționare rapidă și ușoară la încărcătoarele wireless, printr-o atașare magnetică instantă, facilitând astfel încărcarea bateriei fără cabluri.


Alege modelul potrivit de husă Pitaka, pentru smartphone-ul tău, din oferta bogată de pe site-ul nostru. Pe Mobino.ro găsești cele mai moderne huse Pitaka, la prețuri imbatabile, pregătite să îmbrace perfect orice telefon.