Facebook Pixel

Huse Ringke

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 44

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 44

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

La fel cum software-ul telefonului are nevoie de protecție antivirus, exteriorul telefonului necesită toată atenția ta. Este recomandată o husă de protecție robustă dacă vrei să prelungești durata de viață a telefonului tău. Astfel, Mobino.ro îți recomandă o husă Ringke!


Protejează-ți telefonul cu o husă Ringke!


Variantele dezvoltate de Ringke sunt: 

  • Huse ultra-slim -  aceste huse par a fi mulate pe telefon datorită siliconului din care sunt create. În plus, experiența tactilă este cu adevărat plăcută, oferind în același timp o aderență excelentă. Husele ultra-slim sunt preferate de cei care doresc accesorii cât mai discrete, dar totuși funcționale. Puteți alege între versiunea standard și variante speciale, care vin într-o varietate de stiluri și forme. 
  • Huse slim - pentru realizarea acestor produse se folosesc silicon și plastic bicarbonat, precum și amestecuri ale celor două. Există, de asemenea, o versiune premium a huselor slim, care sunt fabricate din piele sintetică, poliuretan sau chiar piele naturală și au o căptușeală durabilă din microfibră la interior. Aspectul telefonului cu aceasta husă este stilat, dar și tineresc.
  • Huse armor - foarte populare în rândul persoanelor care își doresc un aspect robust, dar la modă. Fiind cele mai mari dintre toate cele menționate, ele au un aspect futurist și foarte atrăgător. După cum sugerează și numele, aceste huse acționează ca o armură, împiedicând deteriorarea telefonului. Cu toate acestea, dimensiunea telefonului va fi mărită datorită stratului dublu de protecție din plastic și silicon.

Indiferent de varianta pentru care optezi, Mobino.ro îți pune la dispoziție huse rezistente pentru telefoane astfel încât te vei putea bucura de device-ul tău pentru mult timp, fără probleme!