Facebook Pixel

Huse Samsung

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 641

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 641

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Smartphone-urile devin din ce în ce mai avansate în ceea ce privește performanța și funcțiile. Prețurile lor continuă să crească, reprezentând o provocare: cum poți menține și proteja investiția pe care ai făcut-o luându-ți un smartphone? Soluția este simplă: alege o husă!

Piața de accesorii pentru dispozitive mobile a crescut în paralel cu industria gadgeturilor, permițând fiecărui proprietar responsabil de smartphone să aleagă varianta de protecție adecvată. Primul sfat este să stai departe de variantele universale. Acestea pot fi considerate o soluție temporară, dar cele care sunt concepute special pentru un anumit tip de telefon oferă o protecție considerabil mai bună. Așadar, atunci când cauți huse pentru Samsung sau huse pentru orice alt telefon, asigură-te că primești ce este conceput special pentru marca și modelul tău.

Este foarte important să ții cont și de material. Dacă optezi pentru huse pentru telefoane Samsung din silicon, plastic, plastic rigid, ia în calcul faptul că deși sunt practice, simplu de aplicat și uneori atât de subțiri încât sunt abia vizibile pe conturul telefonului. Ele sunt utile în caz de lovituri minore.

Husa din piele este cea mai elegantă variantă, reușind să asigure și protecție bună device-ului. De asemenea, aceste huse pot avea buzunare dedicate pentru carduri și/sau alte documente, ceea ce vine în ajutorul persoanelor practice și organizate.

Când vine vorba de design, fiecare utilizator de smartphone va selecta o husă în funcție de preferințele personale. Unii oameni doresc să folosească o husă pentru a-și schimba aspectul telefonului, în timp ce alții doresc exact opusul, adică protejarea device-ului. Indiferent de categoria din care faci parte, pe mobino.ro găsești accesorii pentru numeroase modele, inclusiv pentru telefoane Samsung!