Facebook Pixel

Incarcatoare telefoane

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 155

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 155

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Încărcătoare telefoane

 

Fii pregătit oriunde ai merge și păstrează-ți bateria telefonului încărcată, indiferent de situație. Încărcătorul de telefon a devenit un accesoriu indispensabil, de aceea trebuie să ai unul acasă, la muncă sau în mașină. Pe Mobino.ro găsești diverse modele de încărcătoare pentru dispozitivele tale preferate, indiferent de modelul pe care îl deții. Aici vei găsi încărcătoare priză universală, încărcătoare cu cabluri type C, cabluri lightning ori încărcătoare auto.

Atunci când vrei să achiziționezi un încărcător priză pentru gadgeturile tale, ai grijă să fii atent la câteva aspecte importante, ce țin de compatibilitatea cu device-ul pentru care ai nevoie de încărcător. În primul rând, alege încărcătoare priză certificate și omologate, de calitate, în funcție de modelul smartphone-ului sau a tabletei. Optează pentru încărcătoare care îți asigură o conectare simplă, dar, în același timp, o încărcare rapidă și sigură pe termen lung. Pentru a beneficia la maxim de calitățile încărcătorului și pentru a nu afecta bateria dispozitivului, în timp, trebuie ca acesta să fie compatibil cu device-ul ce urmează a fi încărcat.

Dacă călătorești mult, cumpără un încărcător priză universal ce poate fi folosit oriunde în lume, cu ajutorul adaptorului special, specific țării în care mergi. Investește într-un încărcător priză inteligent pentru a evita accidente neprevăzute precum supraîncălzirea sau scurtcircuitul.

Bucură-te de o încărcare sigură și rapidă cu ajutorul încărcătoarelor de priză, ce se regăsesc în oferta Mobino.ro. Având mereu la dispoziție un încărcător, te vei putea baza oricând pe smartphone-ul tău, indiferent în ce locație te afli.