Facebook Pixel

Jucarii 3 - 5 ani

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 220

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 220

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Jucării pentru copii de 3-5 ani

 

Copii iubesc jucăriile și petrece ore construind și organizând lumi interesante în care acestea joacă roluri importante. Începând cu vârsta de 3 ani cei mici se joacă mult mai complex, deoarece au deja abilitățile motrice pentru a rezolva probleme și a imita acțiunile oamenilor din jurul lor. Jucăriile pentru copii de 3-4 trebuie să corespundă intereselor celor mici. Acum este momentul în care apar interesele diferite. Băiețeii preferă la această vârstă jucării mai dinamice de tipul mașinuțelor și seturilor de construcții, în vreme ce fetițele aleg piese care imită obiecte din viața reală (telefon, seturi de bucătărie, bebeluși de jucărie).

Asta nu înseamnă că trebuie să achiziționezi doar pentru modele create pentru băieței sau pentru fetițe. Poți opta pentru jucării interactive pentru copii de 3-4 ani care să prezinte interes pentru toată lumea, o opțiune ideală mai ales dacă în familia ta sunt mai mulți copii. Puzzle-urile sunt o alegere perfectă pentru această etapă de dezvoltare deoarece ajută la îmbunătățirea concentrării și a dexterității. Pe măsură ce copilul crește, poți începe să inserezi jucării educative care stimulează învățarea cifrelor, literelor și a informațiilor despre natură și mediul înconjurător.

Jocurile de cooperare sunt, de asemenea, o opțiune recomandată pentru buna dezvoltare a aptitudinilor sociale la această vârstă. Pe mobino.ro ți-am pregătit o gamă largă de jucării pentru copii de 3-4 ani. Selecția noastră te va ajuta să selectezi jucăria perfectă pentru copilul tău.