Facebook Pixel

Colectia Boost

Filtreaza Sorteaza

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În universul jocurilor de construcție, Mobino îți aduce Colecția LEGO Boost, o colecție inovatoare care adaugă un nivel superior de interactivitate și creativitate experienței de construcție LEGO. Aceste seturi sunt concepute pentru a dezvolta abilități STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), oferind copiilor oportunitatea de a învăța în timp ce se joacă.

Colecția LEGO Boost:

Cu Colecția LEGO Boost de la Mobino, copiii sunt invitați să descopere lumea roboților și a programării într-un mod accesibil și distractiv. Seturile includ părți interactive și senzori, permițând micilor creatori să construiască roboți captivanți care pot reacționa la mediul înconjurător.

LEGO Boost încurajează gândirea logică, rezolvarea de probleme și dezvoltarea abilităților tehnologice încă de la o vârstă fragedă. Piesele colorate și ușor de manevrat fac procesul de construcție și programare accesibil chiar și pentru cei mai mici constructori.

Mobino oferă asistență și consultanță personalizată pentru părinți, ghidându-i în alegerea seturilor LEGO Boost potrivite pentru vârsta și interesele copiilor lor. Fiecare set aduce cu sine o experiență educațională și de joacă, oferind o bază solidă pentru dezvoltarea abilităților STEM.