Facebook Pixel

Colectia Friends

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 37

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 37

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Colecția LEGO Friends de la Mobino aduce în prim-plan lumea captivantă a prieteniei și aventurii, oferind copiilor posibilitatea de a-și construi propriul univers plin de creativitate și explorare. Fiecare set din această colecție este proiectat pentru a inspira imaginația și pentru a promova valori precum prietenia și solidaritatea.

Orase Minunate și Locuri Magice:

Fiecare set din Colecția LEGO Friends aduce la viață o lume unică și fascinantă. De la cafenele cochete și magazine de modă până la clinici veterinare și cluburi de arte, această colecție oferă o varietate de locuri și scenarii pentru a spori experiența de joc.

Personaje Carismatice:

Cu personaje precum Mia, Olivia, Emma, Stephanie și Andrea, Colecția LEGO Friends construiește o echipă captivantă și diversă de protagoniști. Fiecare personaj are propriile trăsături distincte și pasiuni, oferind copiilor modele pozitive și inspiraționale.

Aventuri nelimitate:

Colecția LEGO Friends nu este doar despre construirea clădirilor și a personajelor; este despre aventură și povestiri captivante. Copiii pot explora noi orizonturi și pot imagina scenarii nelimitate, încurajând dezvoltarea abilităților narrative și a creativității.

Echipa Mobino se angajează să ofere copiilor o experiență de joc memorabilă cu Colecția LEGO Friends. Fiecare set este proiectat cu atenție pentru a asigura distracție și dezvoltare în același timp, oferind o lume în care prietenia și aventura sunt la fiecare colț.