Facebook Pixel

Colectia Harry Potter

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 40

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 40

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În lumea captivantă a școlii de vrăjitorie Hogwarts, Mobino introduce Colecția LEGO Harry Potter, aducând magia și aventura în viața copiilor. Inspirată de seria iconică de cărți și filme, această colecție magică oferă oportunitatea de a construi și de a recrea scenele indrăgite din universul lui Harry Potter.

Colecția LEGO Harry Potter:

Fiecare set din Colecția LEGO Harry Potter de la Mobino redă cu precizie și detaliu renumitele locații și personaje ale seriei. De la Turnul Hogwarts la Pădurea Interzisă, de la Harry și prietenii săi la Lordul Cap-de-Mort și adepții săi, aceste seturi aduc la viață magia și farmecul lumii vrăjitorești.

Aventuri în Școala de Magie:

Copiii pot explora încăperile secrete ale castelului Hogwarts, pot participa la lecțiile de vrăjitorie și pot trăi aventuri în lumea magică. Colecția LEGO Harry Potter oferă oportunitatea de a recrea momentele memorabile din cărți și filme sau de a inventa povești noi cu personajele indrăgite.

Dezvoltarea Abilităților prin Construcție:

Asamblarea detaliilor complexe ale Colecției LEGO Harry Potter dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor și îmbunătățește concentrarea. Construirea reprezentărilor autentice ale personajelor și locațiilor încurajează creativitatea și oferă o experiență de joc interactivă.