Facebook Pixel

Colectia Marvel Super Heroes

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 54

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 54

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În universul fascinant al supereroilor Marvel, Mobino aduce o colecție de excepție: LEGO Marvel Super Heroes. Această colecție captivantă aduce laolaltă personaje iconice și scene epice din lumea Marvel, oferind copiilor o experiență de construcție plină de eroism și aventură.

Colecția LEGO Marvel Super Heroes:

Fiecare set din Colecția LEGO Marvel Super Heroes de la Mobino surprinde esența lumii Marvel, aducând la viață supereroi precum Spider-Man, Iron Man, Captain America și mulți alții. Copiii pot construi reprezentări autentice ale locațiilor din benzile desenate Marvel și pot crea propriile scenarii de luptă și salvare.

Aventuri în Universul Marvel:

De la a combate infractorii la a salva lumea de forțe malefice, copiii pot experimenta aventurile eroice ale supereroilor lor preferați. Fiecare set oferă ocazia de a recrea scene memorabile sau de a inventa noi povești pline de acțiune și suspans.

Dezvoltarea Abilităților prin Construcție:

Asamblarea detaliilor complexe ale Colecției LEGO Marvel Super Heroes dezvoltă abilitățile motorii fine și stimulează creativitatea. Construirea vehiculelor și a echipamentelor supereroilor îi încurajează pe copii să-și folosească imaginația și să creeze propriile aventuri unice.