Facebook Pixel

Colectia Minions

Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În lumea amuzantă și plină de aventuri a Minionilor, Mobino aduce în prim-plan Colecția LEGO Minions. Inspirată de filmele animate populare, această colecție adorabilă îi invită pe copii să intre în universul haotic și plin de umor al Minionilor, oferindu-le ocazia de a construi și de a se juca cu personajele lor preferate.

Colecția LEGO Minions:

Fiecare set din Colecția LEGO Minions de la Mobino captează farmecul și personalitatea irezistibilă a Minionilor. De la Kevin și Stuart la Bob și Mel, aceste seturi sunt create cu atenție la detalii pentru a reprezenta perfect aceste personaje îndrăgite din lumea animată.

Aventuri Nebunatice:

Copiii pot recrea scene memorabile din filmele Minions sau pot inventa propriile povești pline de umor și haos. Cu vehicule amuzante, gadget-uri ciudate și locații recunoscute din filme, fiecare set aduce un zâmbet pe fața copiilor și le stimulează imaginația.

Dezvoltarea Abilităților Prin Construcție:

Colecția LEGO Minions nu numai că aduce personajele în lumea reală, dar și dezvoltă abilitățile motorii fine și creativitatea copiilor prin construcția fiecărui set. Asamblarea detaliilor complexe îi ajută să-și îmbunătățească concentrarea și să-și folosească imaginația în mod creativ.