Facebook Pixel

Colectia Speed Champions

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 29

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 29

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În lumea captivantă a motorsportului, Mobino aduce o colecție impresionantă: LEGO Speed Champions. Această colecție oferă pasionaților de mașini și fanilor motorsportului o experiență de construcție unică, aducând la viață cele mai rapide și cele mai iconice mașini de curse.

Colecția LEGO Speed Champions:

Fiecare set din Colecția LEGO Speed Champions de la Mobino surprinde detaliile caracteristice ale mașinilor de curse renumite, de la cele din Formula 1 până la cele de la Le Mans. Copiii și adulții pot experimenta emoția circuitelor și a competițiilor motorsport prin construcția unor replici autentice ale unor mașini legendare.

Recrează Scene Epice de Curse:

De la depășiri spectaculoase la opriri în boxe și înfruntări dramatice pe pistă, fiecare set oferă oportunitatea de a recrea scene epice de curse și de a aduce atmosfera entuziasmantă a motorsportului chiar în sufrageria ta.

Abilități de Construcție și Detalii Realiste:

Seturile LEGO Speed Champions nu numai că oferă ore de distracție și creativitate, ci și dezvoltă abilitățile de construcție și atenția la detalii. Piesele speciale sunt concepute pentru a reprezenta elementele distinctive ale mașinilor reale, iar rezultatul final este o colecție impresionantă de replici realiste.