Colectia Super Heroes DC

Filtreaza Sorteaza

24 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

24 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În universul plin de acțiune al supereroilor DC, Mobino aduce o colecție impresionantă: LEGO Super Heroes DC. Această colecție aduce împreună personaje iconice și scene epice din universul DC, oferind copiilor o experiență de construcție plină de eroism și aventură.

Colecția LEGO Super Heroes DC:

Fiecare set din Colecția LEGO Super Heroes DC de la Mobino surprinde esența lumii DC Comics, aducând la viață eroi legendarți precum Batman, Superman, Wonder Woman și mulți alții. Copiii pot construi reprezentări autentice ale Gotham City, Metropolis sau altele, oferindu-le posibilitatea de a recrea scenarii de luptă și misiuni pline de dramă.

Aventuri în Universul DC:

De la lupta împotriva infractorilor la salvarea lumii de amenințări superputernice, copiii pot experimenta aventurile captivante ale supereroilor lor preferați. Fiecare set oferă ocazia de a relata povestiri memorabile sau de a inventa noi episoade pline de acțiune și suspans.

Dezvoltarea Abilităților prin Construcție:

Asamblarea detaliilor complexe ale Colecției LEGO Super Heroes DC dezvoltă abilitățile motorii fine și stimulează creativitatea. Construirea vehiculelor și a bazelor supereroilor îi încurajează pe copii să-și folosească imaginația și să creeze propriile aventuri unice.