Facebook Pixel

Colectia Super Mario

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 41

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 41

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În lumea plină de culoare a construcției LEGO, Mobino aduce entuziasmul jocului video în viața reală cu Colecția LEGO Super Mario. Inspirată de universul îndrăgit al personajului Mario, această colecție aduce laolaltă construcția creativă și interactivitatea pentru o experiență de joc captivantă.

Colecția LEGO Super Mario:

Fiecare set din Colecția LEGO Super Mario de la Mobino este proiectat pentru a aduce la viață aventurile iconice ale lui Mario, Luigi și prietenilor lor. Cu personaje detaliate, locații cunoscute și module interactive, această colecție oferă copiilor posibilitatea de a-și crea propriile niveluri și de a se bucura de acțiunea plină de umor a universului Super Mario.

Joc Interactiv și Construcție Creativă:

Fiecare modul LEGO Super Mario este dotat cu tehnologie inteligentă, permițând copiilor să interacționeze cu elementele din joc și să adune puncte în timp ce explorează seturile. Construcția devine astfel o experiență interactivă, unde fiecare creare devine un nivel nou în aventura lor LEGO.

Dezvoltarea Abilităților Prin Distracție:

Colecția LEGO Super Mario nu doar aduce personajele îndrăgite în lumea reală, ci și stimulează gândirea strategică și creativitatea. Copiii pot personaliza nivelurile, pot adăuga noi elemente și pot explora diverse scenarii, dezvoltându-și abilitățile cognitive și sociale.

Mobino oferă o gamă variată de seturi LEGO Super Mario, de la cele potrivite pentru începători până la cele complexe pentru constructorii experimentați. Cu consultanță specializată, părinții pot găsi seturile ideale pentru a susține pasiunea copiilor pentru construcție și joc.