Facebook Pixel

Colectia Back to the Future

Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Pentru fanii pasionați ai cinematografiei și aventurilor sf din seria Back to the future, Mobino aduce pe piață o colecție captivantă - Playmobil Back to the Future. Această colecție aduce în prim-plan personajele și momentele iconice ale celebrului film, invitând copiii să trăiască propriile lor povești temporale.

Colecția Playmobil Back to the Future:

Mobino se remarcă prin fidelitatea și detaliile jucăriilor din colecția Playmobil Back to the Future. Fiecare set reprezintă o călătorie în timp, oferind copiilor posibilitatea de a recrea scenele memorabile din film și de a explora concepte fascinante precum călătoria în timp.

Cu figurine realiste și accesorii specifice fiecărui film din trilogie, Playmobil Back to the Future deschide ușa aventurii și a creativității. Această colecție nu doar distrează, ci și încurajează gândirea imaginativă și abilitățile de povestire.

Mobino se remarcă prin consultanță specializată, ajutând părinții să aleagă seturile potrivite în funcție de vârsta și interesul copiilor lor. Cu un accent pe calitate și autenticitate, Mobino devine partenerul ideal pentru familiile care doresc să aducă magia filmului în propriul camin.