Facebook Pixel

Colectia Spirit

Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Pentru cei mici iubitori de animale și povești captivante, Mobino prezintă Colecția Playmobil Spirit. Această colecție aduce la viață universul animat al filmului Spirit: Stallion of the Cimarron, oferind copiilor ocazia de a intra în lumea sălbatică a călăreței Lucky și a companionilor săi fideli.

Colecția Playmobil Spirit:

Mobino oferă o selecție variată și autentică de seturi din Colecția Playmobil Spirit. Fiecare set surprinde scene emoționante din lumea cailor, oferind personaje precum Lucky, Spirit și prietenii lor, alături de accesorii care redau farmecul naturii și al aventurilor la pas prin sălbăticie.

Cu figuri articulare și accesorii detaliate, Playmobil Spirit încurajează copiii să-și creeze propriile povești pline de aventură. Materialele durabile asigură rezistența jocului și siguranța în timpul călătoriilor lor imaginare prin peisajele naturale ale Far Vest-ului.

Mobino se remarcă prin servicii personalizate și consultanță specializată, ajutând părinții să aleagă seturile potrivite în funcție de pasiunile micuților lor iubitori de animale. Cu atenție la detalii și un accent deosebit pe calitate, Mobino devine partenerul ideal pentru familiile care doresc să aducă acasă farmecul lumii animalelor din filmul Spirit: Stallion of the Cimarron.