Facebook Pixel

Colectia The Movie

Filtreaza Sorteaza

9 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

9 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Pentru micii cinefili și pasionații de aventuri cinematografice, Mobino aduce pe piață o colecție captivantă - Playmobil The Movie. Această colecție aduce în prim-plan personajele și scenele îndrăgite din universul filmului Playmobil, oferind copiilor ocazia de a-și recrea propriile povești de pe marele ecran.

Colecția Playmobil The Movie:

Mobino se remarcă prin diversitatea și autenticitatea seturilor din colecția Playmobil The Movie. Fiecare set este creat pentru a reda atmosfera plină de acțiune a filmului, aducând în viață personaje precum Marla și Del, împreună cu lumea lor plină de surprize.

Cu figurine articulate și accesorii tematice, Playmobil The Movie oferă copiilor o experiență interactivă, permițându-le să devină regizori ai propriilor aventuri. Materialele de înaltă calitate asigură durabilitatea și siguranța în timpul jocului.

Mobino se remarcă prin consultanță specializată, asistând părinții în alegerea seturilor potrivite în funcție de pasiunile și fascinațiile copiilor lor. Cu un accent pe calitate și stimularea creativității, Mobino devine destinația ideală pentru familiile care doresc să aducă în casă magia filmului Playmobil.