Facebook Pixel

Campania "Prima Aniversare"

22-28.06.2022

 

- Regulament de organizare –

 

Descrierea campaniei:

Campania “Prima Aniversare", desfasurata in perioada 22-28.06.2022, este organizata de S.C. Mobino Enterprise S.R.L. (denumit in continuare “Mobino” sau “Organizator”) cu sediul in Str. Drumul Gării Odăi, Nr. 1A, Etaj 3, camera 315B, Otopeni, jud. Ilfov, Romania. Cod Unic de Inregistrare RO43619664, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2577/2022, reprezentata legal de  domnul Mantarau Silviu, in calitate de Administrator.

In momentul intrarii in Campanie, acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in Campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu aceste “Reguli oficiale” si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

 

1.– ELIGIBILITATE

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de 18 ani (implinita la data inceperii campaniei), cu capacitate deplina de exercitiu.

Pentru a asigura dinamica vanzarii si disponibilitatea stocului de produse ce intra in prezenta campanie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a limita cantitatea de produse care poate fi achizitionata de fiecare comparator persoana fizica sau juridica, dupa cum urmeaza:

-Nu exista o limitare asupra numarului de coduri achizitionate.

 

2  – PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI

Campania se desfasoara pe www.mobino.ro

Perioada de desfasurare a Campaniei (“Perioada Campaniei”):

•  Campania se desfasoara online in perioada 22.06.2022, ora 10:00 pana pe 28.06.2022, ora 23:59.

 

 • – DREPTUL LA PARTICIPARE

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica si/sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza produse in campania “ Prima Aniversare” 2022 de pe www.mobino.ro in limita stocului disponibil pe www.mobino.ro, conform art.1. din prezentul Regulament.

 

4  - INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

Produsele implicate in Campanie: toate produsele participante in campanie vor fi semnalizate pe site- ul www.mobino.ro, prin bannere sau pagina dedicata pentru “Prima Aniversare”.

 

Produsele comandate vor fi livrate in termen de 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in functie de volumul livrarilor programate si disponibilitatea curierilor. In orice caz, va vom informa asupra preluarii coletelor dumneavoastra si statusului livrarii.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cazul in care stocul de produse cu acelasi cod este epuizat, nu vom mai putea onora comenzile dumneavoastra.

In cazul reaprovizionarii, produsele vor fi afisate pe site, Organizatorul neasumandu-si obligatia informarii prealabile a cumparatorului in privinta reactualizarii stocurilor.

 

5  - CONDITII GENERALE

Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana.

Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

 

 • – MECANISMUL CAMPANIEI:

In perioada 22 iunie 2022, ora 10:00, pana pe data de 28.06.2022, ora 23:59, pe www.mobino.ro, se va desfasura campania, “Prima aniversare. Sărbătorim ofertele împreună! Câștigă 25 Căști in Ear JBL Tune 110*. Pentru a participa, persoanele eligibile, conform art.1, confirma inscrierea la concurs prin plasarea unui minim de comanda si abonarea automata la Newsletter-ul Mobino, in ordinea numarului de comenzi. Persoana eligibila poate participa o singura dara, de pe un cont inregistrat pe www.mobino.ro. Vor fi 25 de castigatori, carora li se vor aloca 25 de Casti In Ear JBL Tune 110, Wireless, Bluetooth, Albastru, JBLT110BT-B, in valoare totala de 144,90 RON. Vor fi extrasi 25 castigatori si 25 de rezerve. Castigatorii vor fi anuntati oficial printr-un email transmis pe adresa cu care participantii s-au inregistrat la Newsletter (aceasta trebuie sa corespunda cu adresa de email inregistratata in contul de ultilizator al site-ului Mobino), in termen de 3 zile lucratoarea de la finalizarea campaniei. Pentru a asigura sansa de castig a persoanelor desemnate si in situatia in care acestea nu primesc/citesc/deschid email-ul primit in timp util, din varii motive neimputabile partilor si pentru a parcurge etapele de concurs in mod eficient, castigatorii desemnati prin email vor fi contactati si telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, pe numarul de telefon completat in formular sau inregistrat in contul de utilizator pentru a pune la dispozitie informatiile necesare validarii si livrarii premiului. Persoanele astfel desemnate vor raspunde email-ului sau solicitarilor de informatii transmise telefonic, la momentul apelului sau in maximum 24 de ore de la primirea mailului prin care au fost desemnati castigatori. In cazul in care un castigator a fost anuntat/confirmat de catre Organizator prin email si/sau telefonic, dar nu a trimis emailul de validare/revendicare a premiului si informatiile solicitate pentru validare, va fi decazut din dreptul de a cere/revendica premiul la o data ulterioara, nefiind indreptatit la compensare, primirea unui premiu alternativ/de consolare sau alte pretentii. O rezerva va fi contactata in cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termenul prevazut la solicitarea de informatii necesare validarii. Rezerva va fi supusa aceleiasi procedure de validare si ulterior declarata castigatoare.

Daca premiul nu poate fi alocat din motive independente de vointa Organizatorului, acesta ramane la

dispozitia Organizatorului care poate organiza, o alta campanie, dupa caz. Termenul maxim de livrare a premiului este de 10 zile lucratoare de la data validarii castigatorului. Premiul va fi livrat prin intermediul serviciilor de curierat, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de catre Organizator.

 

7  – DREPTUL DE RETRAGERE. LIMITAREA RĂSPUNDERII

In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii Dvs. la acesta Campanie.

In cazul in care produsul achizitionat prin plasarea unei comenzi on-line “contract incheiat la distanta” in timpul campaniei nu satisfice cerintele sau standardele dumneavoastra, indiferent de motiv, in calitate de consumator aveti dreptul de a va retrage din contract.

Fac exceptie de la aceasta prevedere produsele care nu pot fi returnate, conform art.16 din O.U.G. nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si anume, produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator, băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla, înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost

desigilate după livrare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile. Acest termen se calculeaza de la data primirii produsului.

In cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, termenul de 14 zile se calculeaza din ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs.

 

In cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, termenul de 14 zile se calculeaza din ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese.

In situatia in care renuntati la cumparare in termenul prevazut mai sus, va vom restitui sumele incasate ca pret al produselor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Cheltuielile de returnare a produselor, in situatia exercitarii dreptului de retragere din contractul la distanta (comanda online) sunt, in acest caz, in sarcina comerciantului.

Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

 

8  - LEGISLATIE SI LITIGII

Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana.

 

9  - REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul de participare / desfasurare a Campaniei este disponibil, gratuit, oricarui solicitant la locatia Campaniei/ pagina de internet a Campaniei.

 

10            - FORTA MAJORA

Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament.

Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

 

11  - INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.

 

12  .- PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 04.2016 privind

protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera

circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (,,GDPR’’) aplicabil incepand cu 25.05.2018.

Organizatorul actioneaza in calitate de Operator conform GDPR in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care se inscriu in Campanie. Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate si utilizate in contextul organizarii si

desfasurarii Campaniei vor fi guvernate de regulile descrise in acest Regulament.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in urmatoarele scopuri (temeiul juridic specific al prelucrarii a fost adaugat intre paranteze atunci cand se detaliaza scopul prelucrarii datelor cu caracter personal) in temeiul consimtamantului obtinut in conformitate cu art. 6 (1) (a) din GDPR sau a intereselor legitime in conformitate cu art. 6 (1) (f) din GDPR):

 1. organizarea si desfasurarea Campaniei, ofertarea si acordarea discounturilor la produsele participante;
 2. utilizarea datelor cu caracter personal ale cumparatorului in scopuri promotionale si publicitare in legatura cu ofertele actuale in cadrul campaniei (consimtamantul persoanelor vizate);
 3. transmiterea de comunicari comerciale in scop de marketing cum ar fi oferte cu privire la produsele Organizatorului, invitatii de a participa la concursuri, loterii publicitare, chestionare sau sondaje si alte comunicari similare (consimtamantul persoanelor

vizate);

 1. prelucrari automate, inclusiv profilare; (consimtamantul persoanelor vizate);
 2. plata impozitelor si a contributiilor relevante si raportarea catre autoritatile publice competente (obligatia legala a Organizatorului);
 3. in vederea incheierii si executarii unui contract pe care persoana vizata l-a incheiat cu Mobino in scopul participarii la Campanie, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur

produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;

 1. solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea Campaniei si acordarea discounturilor afisate;
 2. punerea in aplicare a prevederilor Regulamentului pentru aparare in instanta si/sau alte proceduri judiciare sau administrative, inclusiv investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari, analize si studii statistice cu privire la campaniile de

marketing organizate si succesul acestora (interesul legitim al Organizatorului sau al Partenerului);

 1. Activitati de arhivare, daca sunt cerute de legislatie (obligatia legala a Organizatorului).

In cazul in care consimtamantul persoanelor vizate constituie temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate au dreptul de a-si retrage acest consimtamant in orice moment.

 

In cazul in care castigatorii isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri promotionale si publicitare, Organizatorul va inceta respectiva prelucrare fara a afecta insa alte operatiuni de prelucrare ale datelor cu caracter personal care se fac in baza altor temeiuri juridice.

Participantii care refuza sa comunice sau isi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal necesare pentru participarea in Campanie, nu vor fi eligibili sa participe la aceasta campanie.

2.

Sursa si destinatarii datelor cu caracter personal

Organizatorul poate dezvalui datele cu caracter personal catre:

 • Partenerii sai, actionand fie ca operatori, fie ca persoane imputernicite, notarilor publici/ avocatilor desemnati sa acorde asistenta pentru organizarea si desfasurarea
 • Altor societati din Grup;
 • Furnizori ai serviciilor aferente activitatilor de marketing (agentii de marketing, societati de furnizare a serviciilor de e-mail marketing);
 • Furnizori de servicii de curierat, telefonie mobila;
 • Furnizorii produselor participante la Campanie;
 • Autoritati publice sau alte categorii de destinatari, inclusiv altor societati din Grup, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim).

 

Durata de pastrare a datelor

Datele cu caracter personal se pastreaza cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

Spre exemplu, datele cu caracter personal colectate pentru scopul Campaniei vor fi stocate pe durata acesteia plus o perioada suplimentara de minim 3 ani (cat este termenul de prescriptie pentru actiunile in justitie). Cu privire la datele cumparatorilor pentru care avem diverse obligatii de raportare si plata a taxelor si impozitelor, acestea vor fi pastrate pentru intreaga perioada de arhivare conform regulilor financiar-contabile.

 

Drepturile persoanelor vizate

Conform legii, personele vizate beneficiaza de o serie de drepturi. Incepand cu data intrarii in vigoare a GDPR, persoanele vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul de acces: persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Operator confirmarea ca prelucreaza datele lor cu caracter personal, precum si informatii privind specificul prelucrarii cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt pastrate, existenta dreptului de rectificare, stergere sau restrictionare a Acest drept le permite sa obtina gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum si contracost orice copii suplimentare;
 2. Dreptul de rectificare a datelor: persoanele vizate au dreptul de a solicita modificarea datelor lor cu caracter personal incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt
 3. Dreptul la stergere: persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea datelor lor cu caracter personal atunci cand:
 • Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate si se prelucreaza;
 • Si-au retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si Operatorul nu le mai poate prelucra pe alte temeiuri legale;
 • Datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;
 • Datele cu caracter personal trebuie sterse conform legislatiei relevante;
 1. Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie: persoanele vizate au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe baza de De asemenea, se pot opune oricand prelucrarilor pentru scopul de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Operatorului, din motive care tin de situatia lor specifica.

 

 1. Restrictionare: persoanele vizate au dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele situatii:
 • In cazul in care contesta corectitudinea datelor cu caracter personal, pe o perioada care ii permite Operatorului sa verifice exactitatea acestor date;
 • In cazul in care prelucrarea este ilegala, iar persoanele vizate se opun stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
 • In cazul in care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoanele vizate le solicita pentru o actiune in instanta;

 

 • In cazul in care persoanele vizate s-au opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Operatorilui prevaleaza asupra drepturilor lor in calitate de persoana
 1. Dreptul la portabilitate: in masura in care se prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automatizate, persoanele vizate au dreptul sa solicite Operatorului furnizarea datelor cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automatizat. Daca persoanele vizate solicita acest lucru, Operatorul poate sa transmita datele lor cu caracter personal unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctele a)-f) persoanele vizate pot contacta Operatorul utilizand urmatoarele date de contact:

In atentia: Responsabilului cu Protectia Datelor (DPO)

Adresa de Corespondenta: Strada Balantei, Nr. 46, Sat Petresti, Comuna Corbeanca, Jud Ilfov E- mail: [email protected]

Inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea persoanei vizate.

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere si cerere in justitie: persoanele vizate au dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considera ca le-au fost incalcate drepturile: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti; e-mail [email protected].

De asemenea, persoanele vizate au dreptul de a se adresa in justitie.

 

13  - TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000, O.U.G. nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, legislatia privind publicitatea.

Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului. In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

 

Organizator SC Mobino Enterprise SRL Mantarau Silviu – Administrator

 

 

➢  Anexa 1

 

 • Produsele participante in campania "Prima Aniversare” 22-28.06.2022 sunt:

 

Cod produs

GE-SPKR-TG117-EC

GE-SPKR-TG143- T

GE-SPKR-A10-R

GRAVA-20247

GRAVA-20216

HK-GOPLAY-W

HK-ONYX6-S

HOCO-SPKR-BS39-B

MX002ZM/A

HW55030166

JBLBASSPG-K

JBLBBOX2-K

BL-E856E

BL-C332E

BL-C419E

BL-C619E

BL-C319E

BL-C1225E

BL-ST397E

JBLCHARGE4-GD

CAFDQ-0G

ACXBW-A02

AV10168bt2M-BLK

JBLCHARGE5-R

BXHB500E

BXCH120E

BOSCH-3165140820264

BRN-4022167004000

CL14829

CL17079

CL17283

CL17265

CL17263

DLNG-EC685WH

DLNG-EDG155

DWLT-5035048305560

JBLFLIP5-B

JBLFLIP5-GD

JBLGO2-S

 

JBLPARTY710-K

JBLXTREME2-GC

KSMMSP

MZN-6970022633934

MLWK3ZM/A

MX7V2ZM/A

GSP-MC2A-MC-S

MGYM3ZMA

B&O-H8i-S

GUHCS21MIGLBK

GUACA2LSVSBF

GUHCS21MPCUGLSBK

JBLT125BT-W

JBLFREE2-W

HAY-6971664931419

LEN-HT30-W

HOCO-CHG-N1-LC-W

SM-R190NZKAEUE

S2NQW-M685

BHR4272GL

EJ-B3400UWEGEU

SDCZ50C-016G-B46T

SDCZ48-032G-U46B

HUR-9111201896055

HUR-9111201896079

HUR-9111201908673

HUR-9111201926226

HUR-9111201908642

IMM-DC009-LC-B

TEJ4019GL

TEJ4018GL

NQD4010GL

C423NA-EC0642

L1500CDA-EJ0750

B1500CEAE-BQ3125

AV03ZZCSN1201BEN

G010-01987-11

G010-02430-10

G010-02293-09

GE-SMTW-B57-K

A6941237112309

KRCHR-4054278645605

KRCHR-4054278792026

KLHCP12SCIR

KLHCP13XSSKCK

 

GE-SMTW-116P-E

KRUPS-F08801

LEGO-60292

LEGO-43195

LEGO-76383

LEGO-75550

LEGO-75302

GE-SMTW-K88H-S

GE-SMTW-K88H-GD

HW55026783

LT440R0

LT64575

MKT-0088381373562

MKT-0088381432993

MIC-HP40-015-K

MIC-AXSM-016-N

MIC-SA71-015-K

MIC-SS20P-015-K

LEN-SMTWS2P-K

OPPO-BSBK

HW-53010WLN

HW-53010NWP

LEN-TM10PGR-4/64

RM-PADRMP2103GR-4/64

EI-T5300MBEGEU

EI-T5300KBEGEU

SM-T225NZSAEUE

ORB-4210201193678

ORB-5907486763939

PHI-8710103821977

KI1201MA

KI1102

KI1102M

KI1202P

CMS3001Q

CS1001

PM70000

PM70024

PM70096

PM70450

PM70003

RVSPC12905

RVSPC12886

RVSPC12889

RVSPC12883

 

RVSPC13226

SM-T733NZSAEUE

SM-T976BZNAEUE

SM-X800NIDAEUE

RS-4008496781027

EP-DN975BWEGWW

EF-PA525TLEGWW

EP-L1100NBEGWW

EP-TA20EBENGEU

EP-OR825BBEGWW

EF-BT730PJEGEU

ALC-1066GBK

EJ-P5450SBEGEU

ALC-1V5007UBK232

RM-GTMGR-5G-6/128

ALC-985WH

EF-PF711TGEGWW

EP-TA220NBEGEU

EP-P5400TWEGEU

EF-PR190CBEGWW

HW-MATE20LBK-4/64

HW-P30CR-6/128

MT-MOTOG50-5G-4/128

NK-LM635GN-1

ON-NORDGR-5G-12/256

ON-NORDCES-5G-12/256

OPPO-A54VI-5G-4/64

OPPO-RENO6BL-5G-8/128

OPPO-RENO7BK-8/128

RM-C31S-3/32

RM-C31GN-3/32

SOSTR-8718692619463

SPIG-8809522191973

TAC-8596311160943

TAC-8596311141324

TAC-8596311123016

TLJ105443

TLJ106433

TLJ435229

TLJ437421

TLJ109564

UG-6957303828180

SJ256YP01

CC114TC01

ZJ51ZJ01

 

MIC-SA51-015-K

WOZ-5907769300707

WOZ-WBB21BK

WOZ-WSB1BK

XM-DMV11SE-WH

SM-A035GZKGEUE

BHR4558GL

SM-A135FZKKEUE

SM-A225FLVDEUE

XM-OCLEAN-W1-P

BHR4518GL

XM-HOTO-6972140850279

DZN4019TW

SKV4140GL

SM-M526BZKDEUE

XM-MI11LNEBK-5G-8/256

ZF703922

ZF824382

ZF820704

BOSCH-3165140563178

BOSCH-3165140761734

TF-G732S3

GR-EMS802-B

BRN-4210201358398

RVL-RVDR5212

BRN-4210201192657