Facebook Pixel

Regulament concurs Facebook “Friteuza cu aer cald"

(20.03-28.03.2023)

 

 

I. Organizator

I.1 Organizatorul campaniei este S.C. Mobino Enterprise S.R.L. (denumit in continuare “Mobino” sau “Organizator”), cu sediul in Str. Drumul Padurea Neagra Nr. 19-85, Bloc Corp 19A10, Etaj 3, Ap32, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/1249/2021, cod unic de inregistrare fiscala RO43619664, reprezentata legal de domnul Mantarau Silviu, in calitate de Administrator.

 

II. Durata campaniei publicitare

 

II.1 Concursul Facebook "Friteuza cu aer cald Xiaomi Mi Smart Air Fryer" va avea loc incepand din data de 20.03.2023, până la data de 28.03.2023, ora 23:59.

 

II. 2 Campania publicitara va fi organizata si desfasurata pe Facebook prin intermediul postarii comentariilor. Intra in concurs numai comentariile postate la postul care anunță concursul.

 

III. Drept de participare

 

III.1. Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesoarele unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data inceperii campaniei publicitare. 

 

IV. Descrierea Premiilor Acordate

IV.1. Premium acordat este produsul cu codul SKU: BHR4849EU (mobino.ro/friteuza-cu-aer-cald-xiaomi-mi-smart-air-fryer-bhr4849eu-1500w-3-5l-8-programe-alb).

 

V. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

 

V.1. Participarea la concursul "Friteuza cu aer cald Xiaomi Mi Smart Air Fryer" implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

V.2. Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a Mobino Enterprise SRL, cu sediul in Str. Drumul Padurea Neagra Nr. 19-85, Bloc Corp 19A10, Etaj 3, Ap32, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/1249/2021, cod unic de inregistrare fiscala RO43619664, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

V.3. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata Mobino Enterprise SRL, cu sediul in Str. Drumul Padurea Neagra Nr. 19-85, Bloc Corp 19A10, Etaj 3, Ap32, Sector 1, Bucuresti.

 

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

VI. Modalitatea de Desfasurare

 

VI.1. Campania publicitara incepe pe 20.03.2023 si se incheie pe 28.03.2023, ora 23:59.

 

VI.2. Participantii vor trebui sa lase un comentariu la postare pana marti, 28 martie, ora 23:59, vor intra in tragerea la sorti. Vom extrage si rezerve, in cazul in care cel care castiga in urma tragerii la sorti este descalifiat pentru lipsa de like, share sau tag, nu isi revendica premiului in termen de 10 zile sau refuza premiul.

 

VI.3. Castigatorii se vor alege prin tragere la sorti si vor fi anuntati miercuri, pe 29 martie 2016, pe pagina de Mobino.

 

VII. Acordarea premiilor

 

VII.1.Castigatorii vor fi contactati in termen de 5 zile de la anuntarea lor de catre Organizator. Castigatorii sunt obligati ca in termen de maxim 10 zile de la data la care au fost anuntati sa trimita datele de contact pentru a le trimite premiul.

 

VII.2. In cazul in care un castigator nu este validat, refuza sa accepte premiul sau nu il accepta in conditiile prezentului regulament vom acorda premiul rezervelor. Daca nici acestea nu il revendica, premiul ramane in proprietatea Organizatorului, care va dispune de acesta dupa cum crede de cuviinta.

 

VII.3. Predarea premiului se va face in baza unui proces verbal valabil incheiat intre castigator si organizator.

 

VII.4. Nu se va acorda contravaloarea premiului in bani. Produsul se livrează doar în România.

 

VIII.5. In cazul in care castigatorul este minor sau interzis judecatoresc, premiul va fi inmanat parintelui, tutorelui sau curatorului, dupa caz, in conditiile prezentului regulament.

 

VIII. Dispozitii finale

 

VIII.1. Prin inscrierea la campania publicitara "Friteuza cu aer cald Xiaomi Mi Smart Air Fryer" participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 

VIII.2. La cererea scrisa a acestora, adresata catre Mobino Enterprise SRL, se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate.

 

VIII.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea, prelungirea sau amanarea campaniei publicitare.

 

VIII.4. Regulamentul de participare/desfasurare a campania publicitara este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul mobino.ro la sectiunea "Regulamente".

 

VIII.5 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe pagina.