Facebook Pixel

Smartwatch Lenovo

Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Ceasurile inteligente nu sunt o noutate în prezent. Cu siguranță cunoști cel puțin o persoană care are un dispozitiv inteligent pe care îl poartă zilnic la încheietura mâinii. Smartwatch-urile devin din ce în ce mai populare și de dorit pe piață. Ceasurile clasice nu mai sunt la mare căutare, iar variantele inteligente le înlocuiesc. 

Fiind compatibil cu telefonul tău, îl poți utiliza pentru a controla o varietate de aplicații cu o singură atingere. În ciuda faptului că ai o gamă largă de opțiuni și modele din care să alegi, este esențial să optezi pentru structura și designul care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viață - indiferent dacă ești în căutare de cel mai bun ceas inteligent, la preț accesibil, un ceas pentru copii sau un model smart creat special pentru sportivi.

Lenovo face parte din marele branduri de dispozitive, recunoscut la nivel mondial. Alături de alți mari producători, Lenovo s-a adaptat la dezvotarea tehnologiei și a pus la dispoziția tuturor o gamă largă de smartwatch-uri. Printre caracteristicile cu care orice ceas Lenovo te va bucura se numără:

  • Monitorizarea calității somnului;
  • Determinarea numărului de pași, dar și semnalarea unui repaus prea lung;
  • Plata fără contact, prin funcția NFC integrată;
  • Notificări silențioase, alertate doar prin vibrația device-ului;
  • Controlul playlist-ului.

Acestor funcții li se mai adaugă multe altele. Intră pe mobino.ro și alege viitorul tău ceas inteligent, astfel încât să poți vedea de ce este în stare un smartwatch Lenovo!