Facebook Pixel

Ceasuri Smartwatch

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 349

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 349

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

„Nu trebuie să fim mai deștepți decât restul, ci trebuie să fim mai disciplinați decât restul”, a spus Warren Buffett. Știm cu toții că disciplina este esențială în viață. Este o calitate care poate fi dobândită doar în timp, prin multă practică. Cu toate acestea, ceea ce poate face tehnologia este să te susțină să-ți atingi țelurile și să-ți urmărești activități, astfel încât să poți menține o viață disciplinată. Ținând cont de acest lucru, Mobino ți-a pregătit o gamă vastă de smartwatch-uri din colecțiile Samsung, Apple, Lenovo.

Menține-te activ cu un smartwatch

A fi activ este cel mai bun mod de a duce o viață fericită și sănătoasă. Nimic nu poate bate stilul de viață activ, deoarece te ajută și la menținerea echilibrului emoțional. Aici, la Mobino, ai cele mai bune smartwatch-uri  care să te ajute în îndeplinirea acestui țel.  Construite cu curele de înaltă calitate, garantează durabilitate și rezistență la impact. În plus, vin cu o serie de accesorii smartwatch, cum ar fi curelele, care permit înlocuirea în caz de deteriorare sau, pur și simplu, de dorința stilizării.

Funcționarea impermeabilă și durata lungă de viață a bateriei sunt avantajele extraordinare ale acestor gadgeturi inteligente. Vei obține numărul de pași efectuat și numărul de calorii consumate într-o clipă, folosindu-le. Unele modele au, de asemenea, monitoare de ritm cardiac, monitoare pentru oxigenul din sânge și tensiune arterială.

Conectivitate versatilă cu smartwatch-uri
Nu trebuie să faceți niciodată compromisuri cu privire la activitatea ta fizică. Cu toții lucrăm și facem compromisuri pentru a duce o viață cât mai sănătoasă. Dacă nu ai suficient timp pentru a merge la sală sau pentru a alerga acel km suplimentar pe bandă de alergat, poți face cel puțin drumul de la metrou până acasă sau până la un magazin mai îndepărtat de locuință. Păstrează evidența numărului de calorii, precum și a măsurilor luate. Acest lucru te va ajuta treptat să atingi un stil de viață cât mai sănătos, adaptat nevoilor și activităților tale zilnice.

Așadar, nu pierde încă un minut în a-ți compromite stilul de viață activ și pune mâna pe unul dintre smartwatch-urile noastre. Ți-am pregătit o mulțime de opțiuni - de la smartwatch-uri Lenovo la smartwach-uri Apple