Facebook Pixel

Telefoane Nokia

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 88

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. Telefon mobil Nokia 105 (2019), Dual-SIM, 4MB RAM, 2G, Negru
  Telefon mobil Nokia 105 (2019), Dual-SIM, 4MB RAM, 2G, Negru
  Rating:
  100%
  RON98,99
  Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 88

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

De fiecare dată când auzi cuvântul „Nokia” un sentiment de nostalgie te încearcă. Probabil primul tău telefon sau al părinților a fost un durabil Nokia. Atât de apreciată cu ceva timp în urmă, compania finlandeză și-a păstrat buna reputație și a transmis-o și în smartphone-urile de nouă generația. De la butoane la touchscreen tranziția a fost într-adevăr una mare, dar compania a reușit să îmbine tot ceea ce oamenii apreciau și mai demult - durabilitate, performanță și tehnologie.

Dacă ești în căutarea unui telefon sau a unui smartphone Nokia, în oferta noastră găsești atât unele cu design cu butoane dar și smartphone-uri, la prețuri avantajoase.

De ce următorul tău telefon trebuie să fie un Nokia?

Pentru persoanele care nu s-au adaptat ecranelor mari și configurațiilor fără butoane Nokia este opțiunea sigură, ușor de folosit și foarte durabilă. Există numeroase modele de astfel de dispozitive pentru aceștia.

Pentru că a înțeles nevoie de protecție a informațiilor personale, compania oferă deținătorilor de smartphone-uri Nokia actualizări rapide și regulate de software și de securitate. Lunar, aceștia sunt protejați cu ajutorul a seturi de upgrade-uri complete ale software-ului sistemului de operare cu dezvoltare de securitate încorporată.

Descoperă modelele disponibile la Mobino și îmbină performanța cu siguranța unei mărci de încredere, apreciată în toate colțurile lumii!