Facebook Pixel

iPhone 15 - Diverse modele - Voucher 250 Lei

1920x411-iPhone-15-_-voucher-250-lei
1000x600-MOB-iPhone-15-_-voucher-250-lei2

Precomandă un Iphone 15 și primești un Voucher de 250 LEI

Livrarea acestor produse se supune regulamentului de Precomandă. Termenul de livrare poate suferi amânări.

 

 

Cu un smartphone iPhone, poți realiza fotografii remarcabile, asemenea celor realizate de un adevărat profesionist, printr-o simplă apăsare de buton. Experimentează fotografiile Wide și Ultra Wide cu inovatorul sistem de cameră duală, surprinde evenimentele din afara cadrului în videoclipurile tale și editează imagini și clipuri video cu aplicațiile inteligente preinstalate, care îți vor îmbunătăți conținutul vizual.

Dispozitivele iPhone de la Apple îți oferă posibilitatea de a explora fotografia nocturnă prin funcția Night Mode, capturând cu fidelitate culorile și detaliile lumii din jur, chiar și în condiții de iluminare redusă. Poți, de asemenea, să te distrezi cu modul Deep Fusion, care combină expuneri multiple pentru a maximiza detaliile și a crea imagini uimitoare, sau să utilizezi modul Portrait, care adaugă o adâncime spațială ideală, evidențiind subiectul prin estomparea artistică a fundalului. Experimentează și cu funcția Time-lapse pentru a obține videoclipuri surprinzătoare.

Cu un design impecabil, oferind o experiență senzațională în mână și acces facil la diverse funcții, telefoanele iPhone sunt echipate cu tehnologie 5G, atingând viteze de până la 4 Gb pe secundă, asigurându-ți astfel transmiterea rapidă a conținutului media și o experiență de streaming și gaming netedă.

Cu o generoasă capacitate de stocare, un iPhone poate găzdui numeroase fotografii și videoclipuri de înaltă calitate, permițându-ți să te bucuri oricând de fiecare moment capturat, fără griji. Cu o baterie care rezistă pe tot parcursul zilei și cipuri incredibil de rapide, iPhone-urile execută fiecare comandă cu viteză și oferă o interacțiune fluentă cu interfața, fără întreruperi, pentru orice utilizator.