Facebook Pixel

Cele mai noi caracteristici și tendințe în tehnologia smartwatch-urilor și brățărilor fitness 

Cele mai noi caracteristici și tendințe în tehnologia smartwatch-urilor și brățărilor fitness 

Pe măsură ce piața globală a smartwatch-urilor se maturizează, capacitățile acestor device-uri continuă să se îmbunătățească. Spre deosebire de modelele primelor generații, cele mai noi ceasuri smart de pe piață oferă funcții cu ajutorul cărora datele relevante pentru utilizatori pot fi colectate, analizate sau filtrate într-un mod mult mai intuitiv. Dacă vrei să comanzi online un smartwatch, iată unele dintre cele mai importante caracteristici ale unui model de top:

 

Activarea diferitelor funcții de gesture control 

Un smartwatch poate deveni cel mai simplu de utilizat ajutor pentru activitățile tale de zi cu zi. Secretul constă în simplitatea cu care îl poți utiliza pentru a-i da anumite comenzi, acasă, pe terenul de sport, la birou, în trafic sau în orice alt moment. De aceea, este important să te intereseze accesul facil la funcțiile de gesture control ale device-ului achiziționat.

Cu ajutorul diferitelor mișcări de braț, degete sau încheietură, se poate simplifica experiența utilizării unui smartwatch. Funcțiile de gesture control minimizează efortul depus pentru vizualizarea / trimiterea diferitelor informații cu ajutorul acestui device portabil, sau pentru efectuarea altor comenzi (ex: activarea playlist-ului pentru antrenament), fără a mai fi necesară parcurgerea unui proces bazat pe o succesiune de comenzi tactile.

 

Simplitatea cu care se pot da comenzi vocale

Smartwatch-ul este un gadget esențial pentru programul sau pasiunile unei persoane dinamice, deoarece asigură confort în utilizare și un grad ridicat de mobilitate, chiar și în lipsa unui smartwatch aflat în apropiere. Însă dimensiunile relativ reduse ale acestui dispozitiv pot genera probleme în realizarea diferitelor comenzi sau ajustări de funcții. 

Explorează piața și alege un smartwatch cu funcție Voice Assistant integrată, așa cum este și Huawei Watch GT 3. Pentru a activa asistentul vocal pe acest model de smartwatch, parcurge următorii pași: Settings > Smart assistance > AI voice > activează butonul Wake-up. Pentru Huawei Watch GT3, ai nevoie și de un smartphone Huawei pentru a te bucura de această funcție. Accesul la Google Assistant, Siri sau alți asistenți vocali nu este posibil.

Pentru că dispune de speaker și microfon, modelul Huawei Watch GT3 îți permite nu doar să generezi comenzi vocale, ci și să răspunzi la apeluri primite pe numărul de telefon mobil, doar în cazul în care există o legătură prin Bluetooth între cele două terminale. 

 

Localizarea facilă a diferitelor obiectelor personale

Investește într-un ceas inteligent care te poate ajuta să îți găsești rapid smartphone-ul, cu ajutorul unei comenzi ce activează un apel către numărul de telefon respectiv. Există aplicații care te pot ajuta să realizezi un proces asemănător și în cazul în care vrei să identifici mașina într-o parcare aglomerată (însă doar în cazul unor modele auto de ultimă generație). 

De asemenea, o mulțime de alte dispozitive electronice, simplu de conectat prin Bluetooth la smartwatch sau smartphone, pot fi depistate cu ajutorul unor soluții de tip tracking, bazate pe funcția de GPS a tehnologiilor pe care le utilizezi. Având acces la un astfel de beneficiu, economisești timp prețios și poți găsi mai ușor obiecte importante, pe care, de altfel, le-ai putea considera ca fiind pierdute. 

 

Sincronizarea cu alte smartwatch-uri  

Alege un smartwatch de pe Mobino.ro care îți permite să îl sincronizezi cu alte ceasuri inteligente. Cu ajutorul acestei funcții, întregul program al unei zilei devine mult mai dinamic, iar nevoia de a utiliza / ține în mână smartphone-ul se poate reduce semnificativ. Sincronizarea cu alte smartwatch-uri îți permite să trimiți mesaje, să faci schimb de playlist-uri sau să efectuezi rapid apeluri către cei dragi, chiar și atunci când ți-ai lăsat din greșeală telefonul acasă. 

Sincronizarea mai multor smartwatch-uri cu același smartphone este, de asemenea, posibilă. Procesul ar trebui să presupună parcurgerea acelorași pași de conectare, la fel ca în cazul sincronizării cu primul device. Ține, însă, cont de importanța compatibilității acestora. Sincronizarea cu unul sau mai multe smartwatch-uri este extrem de importantă și în cazul celor care au agende de lucru comune, sau care urmează simultan un program de antrenamente. 

 

Efectuarea de plăți cashless prin smartwatch 

Alege un model de ceas smart cu funcții pentru realizarea de plăți cashless, astfel încât orice sesiune de cumpărături să se finalizeze mult mai rapid. Cauți un smartwatch Xiaomi ce permite activarea unei astfel de caracteristici? Plățile fără numerar prin NFC sunt disponibile cu Xiaomi Watch S1, Xiaomi Watch S1 Active sau cu brățara Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC. 

Integrarea acestor device-uri în ecosistemul de plăți devine o metodă de plată din ce în ce mai convenabilă. Realizezi tranzacții rapide și sigure, printr-o simplă mișcare a încheieturii mâinii! Siguranța din spatele unor fluxuri sigure și rapide se bazează și pe un proces de autentificare structurat pe pași simplu de urmat. Ține cont de recomandările producătorului și alege să utilizezi această opțiune de plată, de fiecare dată când acest lucru este posibil. 

Ești în căutarea unui smartwatch de ultimă generație, cu funcții ce pot simplifica modul în care organizezi fiecare zi? Sfaturile descoperite astăzi te ajută să identifici mai rapid produsul de care ești interesat în oferta noastră actualizată. Vezi ultimele modele de smartwatch adăugate în stocul Mobino și alege un produs cu funcții esențiale pentru un stil de viață dinamic.